امروز ۲۴۴ ُمین روز از روزیه که این وبلاگ رو ساختم ! ینی چند روز دیگه مونده تا اولین سال داشتن ِ وبلاگم؟ بیخیالش! چون من که تووش نمینویسم. راستش فضای وبلاگم خیلی خیلی غمگین بود و این رو دوست نداشتم تازه پست های قبلی رو هم دوست نداشتم و طی یک تصمیم زدم همه رو حذف کردم ! الان آسوده خاطر ترم. این که همتون اینجایید و مینویسید تووی این کرونا و قرنطینه و این ها احساسِ یک جامعه ی کوچولو رو بهم میده و ازین بابت بسی خرسندم ! هر چند من که زیاد نمینویسم و این طرفها آفتابی نمیشم!ولی خب.خوندنتون خودش یه حس خوبی داره.یه چالش وبلاگی راه افتاده و آه بچه ها نمیدونید چقدر دلم میخواست که کنکوری نبودم و هر روز اینجا پست میگذاشتم و با هیجان از اتفاقات دور و برم ! حتی افتادن یه برگ پاییزی صحبت میکردم [بخونید پر حرفی میکردم.] و آه بچه ها نمیدونید چقدر دلم میخواست من هم توو اون چالش شرکت کنم ! ولی متاسفانه یک پشت کنکوری هستم ! حالا این ها رو ولش کنید ، دیروز یه دفتر برداشتم و بزرگ توش نوشتم آبان و  هم برنامه ریزی کردم ! ولی نمیدونم چرا اون کلمه "آبان" اون وسط داره میدرخشه؟:) و چرا هر وقت نگاهش میکنم حسِ خوبی میگیرم؟

+شما میدونید چرا این پست انقدر صمیمی وار شد؟:) من نمیدونم فکر میکنم چون احساسِ صمیمیتم در این فضا بیشتر شده!

+از اون جایی که ممکنه یکهو این پست رو هم حذف کنم پس لطفا در هنگام حذفش غافلگیر نشید با تشکر^_^ [۱۳۹۹/۸/۱]

+[۱۳۹۹/۸/۳]وقتی وبلاگ هاتونو باز میکنم و تازه با وبلاگ هاتون آشنا می شم سریع میرم قسمت" درباره ی من " رو میخونم خیلی هیجان انگیزه:)))، از اون جایی که هنوز نمیخوام این پست رو منتشر کنم و ممکنه هی بیام اینجا و بهش اضافه کنم یکهو ممکنه با یه پست بسیاار بلند بالا مواجه بشید که یادداشت های هر روزه امه

+[۱۳۹۹/۸/۴] چند روز پیش وقتی همه ی اهالیِ خونه بیرون از خونه کار داشتن و فقط من خونه بودم خونه ترکیده بود از بی نظمی و نامرتبی. بلند شدم همه ی خونه رو تمیز کردم و جارو کردم ! بعد نشستم جلوی تلویزیون و برنامه ی کتاب باز! یه آب جوش ریختم تووی لیوان و دو تا شکلات ۸۴ درصد تلخ و مقادیری شکر قاطی کردم و همراهِ خرما ها خوردم ! راستش ترکیب اون خونه ی تمیز و بوی شکلات و برنامه ی کتاب باز رو شدیدا دوست داشتم . دیروز عصر هم کتاب باز دیدم و تصمیم گرفتم حتما اشعار اخوان ثالث رو بخرم و بخونم. میدونید؟ من عاشق شعر خوان هشتمِ اخوان هستم !

+چه خبر بچه ها؟

ازین حال و هوای آبانی میگم.

رو ,ی ,اون ,پست ,یه ,خونه ,۱۳۹۹ ۸ ,و این ,کتاب باز ,این پست ,و برنامه

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ آموزشی دینی عربی قرآن متوسطه اول ADмιɴιѕтrαтoR سالن زیبایی تصویر زمینه علم/هنر/زندگی ابزارآلات ساختمان و کشاورزی فآخته پارکت لمینت کرونوپل لهستان فروشکاه اینترنتی میکروتیک آنلاین خرید اینترنتی صندلی راحت نشین و صندلی تکیه گاهی بدون پایه